Davide Bartesaghi

Defender, AC Milan
Ålder: 17 år
Längd: 193cm
Vikt: 0kg
Davide Bartesaghi (född 29 december 2005) är en italiensk professionell fotbollsspelare som spelar som vänsterback för Serie A-klubben AC Milan.

Davide Bartesaghi är en ung talangfull fotbollsspelare från Italien. Han föddes den 29 december 2005 och har redan gjort ett namn för sig själv inom fotbollsvärlden. Bartesaghi spelar som vänsterback och är för närvarande ansluten till den italienska Serie A-klubben AC Milan.

Som en del av AC Milan har Bartesaghi möjlighet att spela på en av de högsta nivåerna inom italiensk fotboll. Han har visat sin skicklighet och talang genom att vara en pålitlig och effektiv spelare på planen. Med sin unga ålder har han potentialen att utvecklas till en framstående fotbollsspelare i framtiden.

Bartesaghi är en viktig del av AC Milans försvarslinje och bidrar till lagets framgångar. Hans position som vänsterback gör honom till en viktig spelare när det gäller att försvara mot motståndarnas anfall och samtidigt delta i lagets offensiva spel.

Med sin ungdom och talang har Bartesaghi en lovande framtid inom fotbollen. Han har redan visat sin förmåga att spela på en hög nivå och har potentialen att bli en framstående spelare inom Serie A och kanske till och med representera Italien på internationell nivå i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik