Gabriel Victor David Gonçalves Andersson

Midfielder, AIK Stockholm
Ålder: 19 år
Längd: 174cm
Vikt: 74kg
Gabriel Victor David Gonçalves Andersson är en svensk fotbollsspelare som spelar som yttermittfältare eller central mittfältare för AIK i Allsvenskan. Han föddes den 22 oktober 2004.

Gabriel Victor David Gonçalves Andersson är en ung och lovande fotbollsspelare från Sverige. Han är känd för sin förmåga att spela både som yttermittfältare och central mittfältare. Trots sin unga ålder har han redan gjort ett namn för sig själv inom fotbollsvärlden.

Gabriel spelar för AIK, en av de mest framstående fotbollsklubbarna i Sverige. AIK är en del av Allsvenskan, den högsta fotbollsligan i landet. Gabriel har visat sin talang och skicklighet på planen och har blivit en viktig spelare för sitt lag.

Med sin snabbhet, teknik och spelintelligens har Gabriel potential att bli en framstående fotbollsspelare i framtiden. Trots sin unga ålder har han redan imponerat på många med sin förmåga att dominera på planen.

Gabriel Victor David Gonçalves Andersson är definitivt en spelare att hålla ögonen på i framtiden. Med sin talang och dedikation till sporten har han potential att nå stora framgångar inom fotbollen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Allsvenskan

2024 - AIK Stockholm 8 0 0 0 0 6.78
2022 - AIK Stockholm 1 0 0 0 0

Svenska Cupen

2022/23 - AIK Stockholm 0 0 0 0 0

UEFA Europa Conference League

2022/23 - AIK Stockholm 0 0 0 0 0