Sam Beukema

Defender, Bologna
Ålder: 25 år
Längd: 188cm
Vikt: 77kg
Sam Beukema (född 17 november 1998) är en holländsk professionell fotbollsspelare som spelar som mittback för Serie A-klubben Bologna.

Sam Beukema är en ung och lovande holländsk fotbollsspelare som har etablerat sig som en pålitlig mittback. Han föddes den 17 november 1998 och har sedan dess gjort en imponerande karriär inom fotbollen. För närvarande spelar han för den italienska Serie A-klubben Bologna.

Som mittback är Beukema ansvarig för att försvara lagets mål och förhindra motståndarna från att göra mål. Han är känd för sin styrka, snabbhet och förmåga att läsa spelet. Med sin imponerande teknik och taktiska förmåga har han blivit en viktig del av Bolognas försvarslinje.

Beukema har visat sin talang och potential genom att spela på högsta nivå i Serie A. Han har imponerat med sin förmåga att hantera starka motståndare och göra viktiga försvarsspel. Hans närvaro på planen har varit en tillgång för Bologna och han har bidragit till lagets framgång.

Sam Beukema är en spelare att hålla ögonen på i framtiden. Med sin unga ålder och imponerande prestationer har han potentialen att bli en av de bästa mittbackarna i världen. Hans framgångar hittills är ett bevis på hans talang och dedikation till sporten.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Serie A

2023/24 - Bologna 28 1 1 5 1 6.91

Coppa Italia

2023 - Bologna 3 1 0 0 0 7.25

Friendlies Clubs

2023 - AZ Alkmaar 0 0 0 0 0