Ilyes Housni

Attacker, Paris Saint Germain
Ålder: 18 år
Längd: 176cm
Vikt: 70kg
Ilyes Housni (född den 14 maj 2005) är en fransk professionell fotbollsspelare som spelar som anfallare för Qatar Stars League-klubben Al Sadd, på lån från Ligue 1-klubben Paris Saint-Germain.

Ilyes Housni är en ung fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i den franska fotbollsvärlden. Han föddes den 14 maj 2005 och har redan visat prov på sitt talangfulla spel. För närvarande spelar han som anfallare för Al Sadd, en klubb i Qatar Stars League. Han är dock på lån från Paris Saint-Germain, en av de mest framstående klubbarna i Ligue 1.

Housni har imponerat med sin snabbhet, teknik och målsinne. Trots sin unga ålder har han visat mognad och förmåga att anpassa sig till olika spelstilar. Hans framgångar har inte gått obemärkt förbi och han betraktas som en av de mest lovande unga spelarna i Frankrike.

Att vara på lån från Paris Saint-Germain ger Housni möjlighet att utvecklas och få mer speltid på en högre nivå. Qatar Stars League är en konkurrenskraftig liga och det är en utmaning som han tar på allvar. Med sin talang och hängivenhet har han potentialen att bli en framstående spelare både nationellt och internationellt.

Ilyes Housni är en spelare att hålla ögonen på i framtiden. Med rätt stöd och möjligheter kan han nå stora framgångar och bli en av de bästa fotbollsspelarna i sin generation.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Ligue 1

2022/23 - Paris Saint Germain 1 0 0 0 0 6.20