Lamine Yamal Nasraoui Ebana

Attacker, Barcelona
Ålder: 16 år
Längd: 180cm
Vikt: 72kg
Lamine Yamal Nasraoui Ebana (född 13 juli 2007) är en spansk professionell fotbollsspelare som spelar som högerytter för La Liga-klubben Barcelona och det spanska landslaget.

Lamine Yamal Nasraoui Ebana är en ung och lovande fotbollsspelare född i Spanien. Han spelar för närvarande som högerytter för Barcelona i den spanska högsta ligan, La Liga. Trots sin unga ålder har han redan visat stor potential och talang på fotbollsplanen.

Ebana har en imponerande teknik och snabbhet, vilket gör honom till en farlig spelare på kanten. Han är skicklig på att dribbla förbi motståndare och skapa målchanser för sitt lag. Hans förmåga att kombinera snabbhet med skicklighet gör honom till en svårspelad spelare för motståndarna.

Inte bara har Ebana imponerat på klubbnivå, utan han har också blivit uppmärksammad av det spanska landslaget. Han har representerat Spanien i internationella turneringar och visat upp sin talang på den stora scenen.

Med sin unga ålder och potential har Lamine Yamal Nasraoui Ebana en lovande framtid inom fotbollen. Han har redan visat att han har vad som krävs för att bli en framstående spelare och det kommer vara spännande att följa hans utveckling i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik