Amor Yonas Layouni

Attacker, BK Häcken
Ålder: 31 år
Längd: 191cm
Vikt: 81kg
Amor Yonas Layouni är en svensk-tunisisk professionell fotbollsspelare som spelar som anfallare eller vänsterytter för svenska klubben Häcken. Han har även representerat det tunisiska landslaget.

Amor Yonas Layouni är född den 3 oktober 1992 och har både svensk och tunisisk nationalitet. Han är en framstående fotbollsspelare som har gjort sig ett namn både i Sverige och internationellt.

Layouni började sin karriär i ungdomslagen i Sverige och visade tidigt sitt talang och sin passion för fotboll. Han spelade för flera olika klubbar innan han till slut hamnade i Häcken, där han har blivit en viktig spelare.

Som anfallare eller vänsterytter är Layouni känd för sin snabbhet, teknik och målsinne. Han är en skicklig spelare som kan skapa farliga målchanser och göra viktiga mål. Hans förmåga att både göra mål och assistera sina lagkamrater har gjort honom till en värdefull tillgång för både klubblaget och landslaget.

Layouni har även haft äran att representera Tunisien i internationella sammanhang. Han har spelat i flera viktiga matcher och turneringar för landslaget och har visat upp sin talang och professionalism på den stora scenen.

Amor Yonas Layouni är en spelare som fortsätter att utvecklas och visa sin potential. Med sin talang och dedikation till sporten har han potentialen att bli en ännu större stjärna inom fotbollen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik