Marcus Holmgren Pedersen

Defender, Sassuolo
Ålder: 23 år
Längd: 184cm
Vikt: 76kg
Marcus Holmgren Pedersen (född 16 juli 2000) är en norsk professionell fotbollsspelare som spelar som högerback för Serie A-klubben Sassuolo, på lån från Feyenoord. Han spelar också för det norska landslaget.

Marcus Holmgren Pedersen är en ung och lovande fotbollsspelare från Norge. Han föddes den 16 juli 2000 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han spelar för närvarande som högerback för den italienska Serie A-klubben Sassuolo, där han är utlånad från Feyenoord.

Pedersen har visat prov på sin talang och teknik på planen. Han är en snabb och skicklig spelare som har förmågan att både försvara och attackera. Hans förmåga att läsa spelet och göra precisa passningar har gjort honom till en viktig spelare för sitt lag.

Utöver sin klubbkarriär har Pedersen också representerat det norska landslaget. Han har haft möjligheten att spela mot några av världens bästa spelare och har visat att han kan hålla jämna steg med dem.

Med sin unga ålder och potential har Marcus Holmgren Pedersen en lovande framtid framför sig inom fotbollen. Han har redan visat att han kan prestera på högsta nivå och kommer förmodligen att fortsätta utvecklas och bli ännu bättre i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik