Böðvar Böðvarsson

Defender, Trelleborgs FF
Ålder: 28 år
Längd: 186cm
Vikt: 76kg
Böðvar Böðvarsson (född 9 april 1995) är en isländsk fotbollsförsvarare som spelar för Trelleborg.

Böðvar Böðvarsson är en professionell fotbollsspelare från Island. Han föddes den 9 april 1995 och har etablerat sig som en försvarare inom fotbollen. För närvarande spelar han för Trelleborg, en fotbollsklubb i Sverige.

Som försvarare är Böðvarsson ansvarig för att skydda sitt lags mål och förhindra motståndarlaget från att göra mål. Han har förmodligen utvecklat sina försvarsfärdigheter genom åren och har blivit en viktig del av Trelleborgs lag.

Det är inte känt om Böðvarsson har spelat för andra klubbar tidigare eller om han har representerat det isländska landslaget. Men genom att spela för Trelleborg har han möjlighet att visa upp sin talang och bidra till lagets framgång.

Böðvarsson är en relativt ung spelare och har fortfarande mycket tid att utvecklas och förbättra sina färdigheter inom fotbollen. Med rätt träning och erfarenhet kan han fortsätta att växa som spelare och kanske till och med nå större framgångar i framtiden.

Sammanfattningsvis är Böðvar Böðvarsson en isländsk fotbollsförsvarare som spelar för Trelleborg. Han är en ung spelare med potential att utvecklas och bidra till lagets framgång. Det återstår att se vilka framgångar han kan uppnå i sin fotbollskarriär.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Superettan

2024 - Trelleborgs FF 0 0 0 0 0

Úrvalsdeild

2024 - FH hafnarfjordur 5 0 0 2 0

Cup

2024 - FH hafnarfjordur 1 0 0 1 0