Filip Wojciech Jagiełło

Midfielder, Genoa
Ålder: 26 år
Längd: 180cm
Vikt: 70kg
Filip Wojciech Jagiełło är en polsk professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare eller vänsterback för den italienska Serie A-klubben Genoa. Han föddes den 8 augusti 1997.

Filip Wojciech Jagiełło är en ung och lovande fotbollsspelare från Polen. Han har gjort sig ett namn i fotbollsvärlden genom att spela på olika positioner, främst som mittfältare eller vänsterback.

Jagiełło började sin karriär i Polen och visade tidigt sin talang och potential. Hans imponerande prestationer ledde till att han värvades av den italienska Serie A-klubben Genoa.

Som mittfältare är Jagiełło känd för sin teknik, passningsskicklighet och förmåga att skapa målchanser. Han är en spelare som kan styra spelet och bidra till lagets offensiva spel.

Som vänsterback är Jagiełło en pålitlig försvarsspelare med goda defensiva egenskaper. Han är snabb, stark och har en bra positionering på planen.

Filip Wojciech Jagiełło har en ljus framtid framför sig och förväntas fortsätta utvecklas och göra avtryck i den italienska fotbollsligan. Med sin talang och potential kan han bli en viktig spelare för både Genoa och det polska landslaget.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik