Marcin Listkowski

Attacker, Lecce
Ålder: 25 år
Längd: 178cm
Vikt: 68kg
Marcin Listkowski är en polsk professionell fotbollsspelare född den 10 februari 1998. Han spelar som anfallare för Serie A-klubben Lecce.

Marcin Listkowski är en ung och lovande fotbollsspelare från Polen. Han föddes år 1998 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Listkowski spelar som anfallare och är för närvarande medlem i den italienska Serie A-klubben Lecce.

Listkowski har visat prov på sin talang och skicklighet på fotbollsplanen. Han är känd för sin snabbhet, teknik och förmåga att göra mål. Trots sin unga ålder har han redan imponerat och blivit en viktig spelare för sitt lag.

Som en del av Lecce har Listkowski möjlighet att tävla mot några av de bästa fotbollsspelarna i världen. Serie A är en av de mest prestigefyllda fotbollsligorna och att vara en del av den är en stor ära för Listkowski. Han har chansen att utvecklas och växa som spelare genom att spela mot högkvalitativa motståndare och under ledning av erfarna tränare.

Framtiden ser ljus ut för Marcin Listkowski och hans fotbollskarriär. Med sin talang och dedikation har han potentialen att bli en framstående spelare inom fotbollsvärlden. Det blir spännande att följa hans fortsatta framsteg och se hur långt han kan nå i sin karriär.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Serie B

2023/24 - Lecco 10 0 0 0 0 6.69

Serie A

2023/24 - Lecce 1 0 0 0 0 6.70

Coppa Italia

2023 - Lecce 0 0 0 0 0