Serif Nhaga

Defender, Paris Saint Germain
Ålder: 18 år
Längd: 170cm
Vikt: 66kg
Serif Nhaga (född 1 september 2005) är en fotbollsspelare från Guinea-Bissau som spelar som vänsterback för den franska klubben Paris Saint-Germain.

Serif Nhaga är en ung och lovande fotbollsspelare från Guinea-Bissau. Han föddes den 1 september 2005 och har redan gjort ett namn för sig själv inom fotbollsvärlden. Han spelar för närvarande som vänsterback för den framstående franska klubben Paris Saint-Germain.

Som vänsterback är Nhaga ansvarig för att försvara sin sida av planen och delta i anfallsspelet när det behövs. Han är känd för sin snabbhet, teknik och förmåga att läsa spelet. Trots sin unga ålder har han visat en imponerande mognad och spelintelligens.

Nhaga har potentialen att bli en av de bästa spelarna i sin position. Hans talang och prestationer har redan väckt uppmärksamhet från fotbollsvärlden och han har en lysande framtid framför sig. Med sin skicklighet och dedikation har han möjlighet att nå stora framgångar både på klubbnivå och i landslaget.

Genom att spela för Paris Saint-Germain får Nhaga möjlighet att utvecklas och lära sig av några av de bästa spelarna och tränarna i världen. Klubben är känd för sin framgång och har vunnit flera nationella och internationella titlar. Det är en idealisk miljö för Nhaga att fortsätta sin utveckling och förverkliga sin fulla potential.

Serif Nhaga är en spännande spelare att följa och det kommer att bli intressant att se hur hans karriär utvecklas i framtiden. Med sin talang och passion för fotboll har han alla förutsättningar för att bli en framstående spelare och göra stora avtryck inom fotbollsvärlden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik