Karl Oskar Edor Landsten

Attacker, Utsikten
Ålder: 21 år
Längd: 0cm
Vikt: 0kg
Karl Oskar Edor Landsten (född 12 juli 2002) är en svensk fotbollsspelare som spelar som yttermittfältare eller anfallare för Utsiktens BK. Förutom i Sverige har han även spelat i Uruguay.

Karl Oskar Edor Landsten är en ung svensk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom sporten. Han föddes den 12 juli 2002 och har sedan dess visat sin talang på fotbollsplanen. Landsten spelar främst som yttermittfältare eller anfallare för Utsiktens BK, en fotbollsklubb i Sverige.

Det som gör Landsten intressant är att han även har spelat fotboll i Uruguay. Det är ovanligt för svenska spelare att få möjligheten att spela utomlands, särskilt i ett fotbollsland som Uruguay. Detta visar på Landstens förmåga och potential som fotbollsspelare.

Med sin unga ålder har Landsten en lovande framtid framför sig. Han har redan visat prov på sin skicklighet och har potential att utvecklas till en framstående spelare inom fotbollen. Det blir spännande att följa hans fortsatta karriär och se vilka framgångar han kan uppnå både i Sverige och internationellt.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Superettan

2024 - Utsikten 0 0 0 0 0