Víctor David Díaz Miguel

Defender, Granada CF
Ålder: 35 år
Längd: 184cm
Vikt: 71kg
Víctor David Díaz Miguel (född 12 juni 1988) är en spansk professionell fotbollsspelare som spelar för och är lagkapten för Granada CF som högerback.

Víctor David Díaz Miguel är en framstående spansk fotbollsspelare som är känd för sin position som högerback. Han föddes den 12 juni 1988 och har spelat för Granada CF under hela sin professionella karriär. Han har också äran att vara lagkapten för sitt lag.

Som högerback är Díaz Miguel ansvarig för att försvara sin sida av planen och delta i anfallen när det behövs. Han är känd för sin snabbhet, teknik och förmåga att läsa spelet. Hans närvaro på planen har varit avgörande för Granada CF:s framgångar.

Díaz Miguel har visat sin lojalitet mot Granada CF genom att stanna kvar i klubben under hela sin karriär. Han har blivit en viktig del av laget och har bidragit till att föra dem till framgång. Hans ledaregenskaper har också lett till att han utsetts till lagkapten.

Med sin erfarenhet och skicklighet har Díaz Miguel blivit en förebild för unga spelare och en viktig del av Granada CF:s identitet. Han fortsätter att vara en pålitlig och påverkande spelare för sitt lag.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik