Eric Curbelo de la Fe

Defender, Las Palmas
Ålder: 29 år
Längd: 173cm
Vikt: 69kg
Eric Curbelo de la Fe är en spansk fotbollsspelare som spelar för UD Las Palmas. Han föredrar att spela som mittback, men kan även spela som defensiv mittfältare.

Eric Curbelo de la Fe är född den 14 januari 1994 och är en ung och lovande spelare inom spansk fotboll. Han har gjort sig känd för sin förmåga att spela som mittback, där han visar upp en imponerande försvarsförmåga och styrka. Han är en pålitlig spelare som alltid ger sitt bästa på planen.

Utöver att vara en stark försvarare har Curbelo även visat sin mångsidighet genom att kunna spela som defensiv mittfältare. Han har en god bollkontroll och förmåga att bryta motståndarnas anfall. Hans närvaro på mittfältet ger laget en extra defensiv trygghet.

Curbelo har spenderat större delen av sin karriär i UD Las Palmas, där han har utvecklats till en viktig spelare för laget. Han har visat sin lojalitet gentemot klubben och har blivit en favorit bland fansen.

Med sin unga ålder och talang har Curbelo potentialen att bli en framstående spelare inom spansk fotboll. Hans förmåga att spela på olika positioner ger honom en fördel och gör honom till en värdefull tillgång för sitt lag.

Sammanfattningsvis är Eric Curbelo de la Fe en lovande spansk fotbollsspelare som spelar för UD Las Palmas. Han är en stark försvarare och kan även spela som defensiv mittfältare. Med sin talang och mångsidighet har han potentialen att bli en framstående spelare inom spansk fotboll.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

La Liga

2023/24 - Las Palmas 1 0 0 0 0 6.90

Copa del Rey

2023/24 - Las Palmas 1 0 0 0 0