Fabio González Estupiñán

Midfielder, Las Palmas
Ålder: 26 år
Längd: 176cm
Vikt: 72kg
Fabio González Estupiñán (född 12 februari 1997) är en spansk professionell fotbollsspelare som spelar som central mittfältare för UD Las Palmas.

Fabio González Estupiñán är en ung spansk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom sporten. Han föddes den 12 februari 1997 och har sedan dess utvecklat sin karriär som mittfältare. För närvarande spelar han för UD Las Palmas, en professionell fotbollsklubb i Spanien.

Som central mittfältare är González Estupiñán ansvarig för att styra spelet och fördela bollen mellan lagkamraterna. Han är känd för sin tekniska skicklighet och förmåga att skapa målchanser. Med sin unga ålder och talang har han potentialen att bli en framstående spelare inom fotbollen.

González Estupiñán har ännu inte nått sin fulla potential och har fortfarande mycket att bevisa. Men med sin dedikation och passion för sporten har han möjlighet att nå stora framgångar i framtiden. Fotbollsfans runt om i världen kommer att hålla ögonen på honom och se hur hans karriär utvecklas.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

La Liga

2023/24 - Las Palmas 4 0 0 0 0 6.55