Benito Ramírez del Toro

Midfielder, Las Palmas
Ålder: 28 år
Längd: 180cm
Vikt: 70kg
Benito Ramírez del Toro (född 11 juli 1995), känd som Benito, är en spansk fotbollsspelare som spelar för UD Las Palmas som vänsterback, offensiv mittfältare eller yttermittfältare.

Benito Ramírez del Toro är en ung spansk fotbollsspelare som har gjort sig känt för sin mångsidighet på planen. Han kan spela på flera positioner, inklusive vänsterback, offensiv mittfältare och yttermittfältare. Benito spelar för närvarande för UD Las Palmas, en fotbollsklubb i Spanien.

Som vänsterback är Benito ansvarig för att försvara sin sida av planen och för att förhindra motståndarna från att skapa farliga målchanser. Han är snabb och har god teknik, vilket gör honom till en svår spelare att passera. Som offensiv mittfältare eller yttermittfältare är Benito mer inriktad på att skapa målchanser och bidra till lagets anfallsspel. Han har en bra passningsförmåga och kan också göra mål själv.

Benito har visat stor potential och har blivit en viktig spelare för UD Las Palmas. Hans förmåga att spela på olika positioner ger tränaren flexibilitet och möjlighet att anpassa lagets taktik efter motståndarna. Med sin unga ålder har Benito fortfarande mycket utvecklingspotential och kan förväntas göra ännu större framsteg i framtiden.

Sammanfattningsvis är Benito Ramírez del Toro en lovande spansk fotbollsspelare som har imponerat med sin mångsidighet och tekniska färdigheter. Med sin förmåga att spela på flera positioner och bidra både i försvar och anfall är han en värdefull tillgång för UD Las Palmas.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

La Liga

2023/24 - Las Palmas 17 1 0 0 0 6.59

Copa del Rey

2023/24 - Las Palmas 3 0 0 0 0