Cristian Ignacio Herrera Pérez

Attacker, Las Palmas
Ålder: 32 år
Längd: 181cm
Vikt: 76kg
Cristian Ignacio Herrera Pérez är en spansk professionell fotbollsspelare född den 13 mars 1991. Han spelar som anfallare för UD Las Palmas.

Cristian Ignacio Herrera Pérez är en framstående spansk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom sporten. Född den 13 mars 1991 har han visat sin talang och skicklighet som anfallare för UD Las Palmas. Med sin förmåga att göra mål och skapa farliga chanser på planen har han blivit en viktig spelare för sitt lag.

Herrera Pérez har utvecklat en imponerande karriär inom fotbollen och har blivit en favorit bland fansen. Hans tekniska förmåga och snabbhet gör honom till en farlig motståndare för motståndarlagets försvar. Han har visat sin förmåga att göra avgörande mål och bidra till lagets framgång.

Som en professionell fotbollsspelare har Herrera Pérez dedikerat sitt liv åt sporten och har arbetat hårt för att nå sin fulla potential. Hans engagemang och passion för fotboll har hjälpt honom att bli en framstående spelare och en viktig del av UD Las Palmas.

Herrera Pérez är en spelare att hålla ögonen på i framtiden, med sin talang och potential att fortsätta växa och utvecklas. Han har redan visat sin förmåga att prestera på hög nivå och har potentialen att bli ännu bättre i framtiden. Med sin dedikation och arbetsmoral kan han fortsätta att göra avtryck inom fotbollsvärlden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

La Liga

2023/24 - Las Palmas 7 1 0 1 0 6.58

Copa del Rey

2023/24 - Las Palmas 3 0 0 0 0