Iván Cuéllar Sacristán

Goalkeeper, Mallorca
Ålder: 39 år
Längd: 187cm
Vikt: 76kg
Iván Cuéllar Sacristán (född 27 maj 1984), med smeknamnet Pichu, är en spansk professionell fotbollsspelare som spelar som målvakt för RCD Mallorca.
Utbildad i Atlético Madrid tillbringade han större delen av sin karriär med Sporting de Gijón, där han gjorde totalt 247 framträdanden.

Iván Cuéllar Sacristán är en spansk fotbollsspelare som är känd för sin roll som målvakt. Han föddes den 27 maj 1984 och har smeknamnet Pichu. Han spelar för närvarande för RCD Mallorca. Han började sin karriär i Atlético Madrid men tillbringade större delen av sin karriär med Sporting de Gijón, där han gjorde imponerande 247 framträdanden. Cuéllar anses vara en pålitlig och erfaren målvakt som har visat sin skicklighet på planen. Han har blivit en viktig del av RCD Mallorcas lag och har bidragit till deras framgångar. Cuéllar är känd för sin förmåga att göra viktiga räddningar och hålla nollan i matcher. Han är en respekterad spelare inom fotbollsvärlden och fortsätter att imponera med sin talang och dedikation till sporten.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik