Martín Pascual Castillo

Defender, Rayo Vallecano
Ålder: 24 år
Längd: 190cm
Vikt: 78kg
Martín Pascual Castillo är en spansk professionell fotbollsspelare född den 4 augusti 1999. Han spelar som mittback för Rayo Vallecano.

Martín Pascual Castillo är en ung och lovande fotbollsspelare från Spanien. Han föddes den 4 augusti 1999 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han spelar som mittback för det spanska laget Rayo Vallecano.

Som mittback är Martín känd för sin styrka och förmåga att läsa spelet. Han är en pålitlig försvarare som sällan gör misstag och är alltid redo att ta sig an motståndarna. Hans tekniska färdigheter och förmåga att vinna luftdueller gör honom till en viktig spelare i sitt lag.

Martín har en imponerande karriär framför sig och har redan visat prov på sin talang och potential. Med sin unga ålder har han fortfarande mycket att lära och utveckla, men han har redan visat att han har vad som krävs för att bli en framstående fotbollsspelare.

Rayo Vallecano är en välkänd fotbollsklubb i Spanien och att spela för dem är en stor ära för Martín. Han har möjlighet att spela mot några av de bästa spelarna i landet och utmana sig själv på den högsta nivån.

Martín Pascual Castillo är en spelare att hålla ögonen på i framtiden. Med sin talang och dedikation har han potentialen att bli en av de bästa mittbackarna i Spanien och kanske till och med i världen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik