Astrit Selmani

Attacker, IFK Göteborg
Ålder: 26 år
Längd: 184cm
Vikt: 82kg
Astrit Selmani (född 13 maj 1997) är en professionell fotbollsspelare som spelar som anfallare för Allsvenskan-klubben IFK Göteborg, på lån från Hapoel Be'er Sheva. Född i Sverige representerar han Kosovos landslag.

Astrit Selmani är en ung och lovande fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i svensk fotboll. Han föddes i Sverige men har valt att representera Kosovos landslag. Selmani spelar som anfallare och är känd för sin snabbhet och målsinne.

Selmani började sin professionella karriär i Hapoel Be'er Sheva, en israelisk fotbollsklubb. Han imponerade med sina prestationer och väckte intresse från IFK Göteborg, en av de mest framstående klubbarna i Allsvenskan. IFK Göteborg valde att låna in Selmani för att förstärka sin anfallsuppställning.

Selmani har visat prov på sin talang och potential under sin tid i IFK Göteborg. Han har bidragit med viktiga mål och assist och har blivit en viktig spelare för laget. Hans snabbhet och teknik gör honom till en farlig anfallare som kan hota motståndarnas försvar.

Selmani är fortfarande ung och har en lovande framtid framför sig. Med sin talang och ambition har han potential att bli en framstående spelare både i Allsvenskan och i Kosovos landslag. Det återstår att se hur hans karriär kommer att utvecklas, men hittills har han visat att han har vad som krävs för att lyckas på högsta nivå.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik