Nicklas Robert Bärkroth

Attacker, Orgryte IS
Ålder: 31 år
Längd: 174cm
Vikt: 75kg
Nicklas Robert Bärkroth (född 19 januari 1992) är en svensk professionell fotbollsspelare som spelar som ytter för Örgryte. Tidigare har han spelat för Balltorps FF, IFK Göteborg, União Leiria, IF Brommapojkarna, IFK Norrköping, Lech Poznań och Djurgårdens IF. Han har vunnit sex landskamper för det svenska landslaget.

Nicklas Robert Bärkroth är en svensk fotbollsspelare som har spelat för flera olika klubbar både i Sverige och utomlands. Han började sin karriär i Balltorps FF och gick sedan vidare till större klubbar som IFK Göteborg och Djurgårdens IF. Han har även spelat för utländska klubbar som União Leiria i Portugal och Lech Poznań i Polen.

Bärkroth har även representerat det svenska landslaget och har spelat sex landskamper. Han är en snabb och teknisk spelare som oftast spelar som ytter. För närvarande spelar han för Örgryte.

Sammanfattningsvis är Nicklas Robert Bärkroth en erfaren fotbollsspelare med en imponerande karriär och internationell erfarenhet. Han har spelat för flera framstående klubbar och har även representerat Sverige på landslagsnivå.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik