Vladimir Rodić

Midfielder, Östers IF
Ålder: 30 år
Längd: 176cm
Vikt: 71kg
Vladimir Rodić är en professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare för Östers IF. Han föddes den 7 september 1993 i Serbien och har representerat det montenegrinska landslaget.

Vladimir Rodić är en ung och talangfull fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han började sin karriär i Serbien och har sedan dess spelat för flera olika klubbar innan han landade i Östers IF. Rodić är känd för sin teknik, snabbhet och förmåga att skapa målchanser för sitt lag.

Trots att han är född i Serbien har Rodić valt att representera Montenegro på internationell nivå. Han har spelat för Montenegros landslag och har visat upp sin talang och skicklighet på den stora scenen. Rodić har blivit en viktig spelare för Montenegro och har bidragit till lagets framgångar.

Vladimir Rodić är en spelare att hålla ögonen på i framtiden. Med sin unika spelstil och förmåga att påverka spelet kan han bli en nyckelspelare för både sitt klubblag och landslaget. Han har potentialen att bli en av de bästa mittfältarna i sin generation och fortsätta att imponera på fotbollsfansen runt om i världen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Superettan

2024 - Östers IF 0 0 0 0 0