Mohammed Khalid Saeid

Midfielder, Trelleborgs FF
Ålder: 33 år
Längd: 170cm
Vikt: 64kg
Mohammed Khalid Saeid är en professionell fotbollsspelare född den 24 december 1990. Han spelar som mittfältare för Superettan-klubben Trelleborg. Trots att han är född i Sverige har han representerat Eritreas landslag. Han har även spelat i USA.

Mohammed Khalid Saeid är en svensk fotbollsspelare med eritreanskt ursprung. Han föddes och växte upp i Sverige och har spelat för Trelleborgs FF, en klubb i den näst högsta fotbollsdivisionen i Sverige, Superettan. Saeid spelar som mittfältare och har även representerat Eritreas landslag i internationella matcher.

Utöver sin karriär i Sverige har Saeid även spelat fotboll i USA. Det är oklart vilken klubb eller liga han spelade för där, men det visar på hans internationella erfarenhet och möjligheten att utveckla sin fotbollskarriär utanför Sverige.

Saeids dubbla nationalitet och möjligheten att representera både Sverige och Eritrea visar på hans kulturella bakgrund och förbindelse till båda länderna. Det är vanligt att fotbollsspelare med invandrarbakgrund representerar sina föräldrars hemländer i internationella sammanhang.

Sammanfattningsvis är Mohammed Khalid Saeid en svensk fotbollsspelare med eritreanskt ursprung som spelar för Trelleborgs FF i Superettan. Han har även representerat Eritreas landslag och spelat fotboll i USA. Hans internationella erfarenhet och kulturella bakgrund gör honom till en intressant och mångsidig spelare.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Superettan

2024 - Örebro SK 0 0 0 0 0