Amr Jehad Mohammed Kaddoura

Goalkeeper, Landskrona BoIS
Ålder: 29 år
Längd: 185cm
Vikt: 80kg
Amr Kaddoura är en fotbollsspelare som spelar som målvakt för svenska Superettan-klubben Landskrona BoIS. Han föddes den 1 juli 1994 och är av palestinsk härkomst. Trots att han är född i Sverige spelar han för det palestinska landslaget.

Amr Kaddoura är en lovande målvakt som har gjort sig ett namn i den svenska fotbollsscenen. Han har visat sin skicklighet och talang genom att spela för Landskrona BoIS, en klubb som tävlar i den näst högsta divisionen i Sverige. Med sin imponerande fysik och reflexer har han blivit en viktig del av laget och har bidragit till deras framgångar.

Trots att han är född och uppvuxen i Sverige har Amr Kaddoura valt att representera det palestinska landslaget. Detta visar hans starka koppling till sin palestinska bakgrund och hans önskan att representera sitt ursprung i internationella sammanhang. Genom att spela för Palestina har han möjlighet att visa upp sin talang och stolthet för sitt land.

Amr Kaddoura är en inspirerande individ som har lyckats förena sin passion för fotboll med sitt kulturella arv. Hans framgångar på fotbollsplanen och hans engagemang för det palestinska landslaget gör honom till en förebild för unga spelare med liknande bakgrund. Han visar att man kan följa sina drömmar och samtidigt vara stolt över sin kulturella identitet.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Superettan

2024 - Landskrona BoIS 0 0 0 0 0