Akor Jerome Adams

Attacker, Montpellier
Ålder: 23 år
Längd: 190cm
Vikt: 92kg
Akor Jerome Adams (född 29 januari 2000) är en nigeriansk professionell fotbollsspelare som spelar som anfallare för Ligue 1-klubben Montpellier.

Akor Jerome Adams är en ung nigeriansk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i fotbollsvärlden. Han föddes den 29 januari 2000 och har sedan dess visat sin talang och skicklighet på fotbollsplanen. Adams spelar som anfallare för den franska Ligue 1-klubben Montpellier.

Som en framåtsträvande spelare har Adams visat sin förmåga att göra mål och bidra till sitt lags framgång. Han har blivit en viktig del av Montpelliers anfallslinje och har imponerat med sin snabbhet och teknik. Adams har också visat sin förmåga att skapa målchanser och vara en pålitlig målskytt.

Med sin unga ålder har Adams en lovande framtid framför sig och har potential att bli en framstående spelare inom fotbollen. Hans prestationer har redan fått uppmärksamhet och han har blivit en spelare att hålla ögonen på. Med fortsatt utveckling och erfarenhet kan Adams förväntas göra ännu större avtryck i fotbollsvärlden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik