Fabrizio Germán Angileri

Defender, Getafe
Ålder: 29 år
Längd: 179cm
Vikt: 73kg
Fabrizio Germán Angileri är en argentinsk professionell fotbollsspelare född den 15 mars 1994. Han spelar som vänsterback för La Liga-klubben Getafe.

Fabrizio Germán Angileri är en ung och lovande argentinsk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i fotbollsvärlden. Han föddes den 15 mars 1994 och har sedan dess visat upp sin talang och skicklighet på fotbollsplanen. Angileri spelar som vänsterback och är känd för sin snabbhet och förmåga att både försvara och anfalla.

Angileri har representerat flera klubbar under sin karriär, men för närvarande spelar han för La Liga-klubben Getafe. Han anslöt till klubben 2021 och har sedan dess blivit en viktig del av laget. Hans defensiva förmåga och förmåga att bidra i anfallsspelet har gjort honom till en pålitlig spelare för Getafe.

Angileri har också representerat sitt hemland Argentina på internationell nivå. Han har deltagit i flera landskamper och har visat upp sin talang och skicklighet även där. Med sin unga ålder och potential har Angileri en lovande framtid framför sig och förväntas fortsätta att imponera på fotbollsplanen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

La Liga

2022/23 - Getafe 15 0 0 2 1 6.33