Carlos Nahuel Benavídez Protesoni

Midfielder, Alaves
Ålder: 25 år
Längd: 185cm
Vikt: 76kg
Carlos Nahuel Benavídez Protesoni (född 30 mars 1998) är en uruguayansk professionell fotbollsspelare som spelar som central mittfältare för La Liga-klubben Deportivo Alavés.

Carlos Nahuel Benavídez Protesoni är en ung fotbollsspelare från Uruguay som har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han föddes den 30 mars 1998 och har sedan dess utvecklats till en framstående mittfältare. Benavídez spelar för närvarande för Deportivo Alavés i den spanska ligan, La Liga.

Som central mittfältare är Benavídez en viktig spelare för sitt lag. Han är skicklig på att kontrollera spelet och har en imponerande teknik. Hans förmåga att distribuera bollen och skapa målchanser gör honom till en värdefull tillgång för Deportivo Alavés.

Benavídez har visat prov på sin talang och potential genom att göra betydande bidrag till sitt lag. Han har också imponerat med sin förmåga att anpassa sig till olika spelstilar och motståndare. Hans snabbhet och styrka gör honom till en svår spelare att möta för motståndarlaget.

Med sin unga ålder har Benavídez fortfarande mycket att erbjuda och har potentialen att bli en av de bästa mittfältarna i framtiden. Hans framgångar hittills har gjort honom till en populär spelare bland fansen och en viktig del av Deportivo Alavés lag.

Sammanfattningsvis är Carlos Nahuel Benavídez Protesoni en lovande fotbollsspelare från Uruguay som har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Med sin skicklighet och talang har han blivit en viktig spelare för Deportivo Alavés och har potentialen att fortsätta utvecklas och nå framgång i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik