Mateo Retegui

Attacker, Genoa
Ålder: 24 år
Längd: 185cm
Vikt: 84kg
Mateo Retegui (född 29 april 1999) är en professionell fotbollsspelare som spelar som anfallare för Serie A-klubben Genoa och Italiens landslag. Han har smeknamnet "il Re tigre" ("tigerkungen").

Mateo Retegui är en ung och lovande fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i Serie A och Italiens landslag. Han föddes den 29 april 1999 och har redan visat prov på sin talang och skicklighet på fotbollsplanen.

Retegui spelar som anfallare och är känd för sin snabbhet och målfarlighet. Han har blivit kallad "il Re tigre" på grund av sin aggressiva och kraftfulla spelstil. Han är en spelare som alltid ger sitt allt på planen och har förmågan att avgöra matcher med sina mål och assist.

För närvarande spelar Retegui för Serie A-klubben Genoa, där han har blivit en viktig del av laget. Han har också fått äran att representera Italiens landslag och har visat upp sin talang på den internationella scenen.

Mateo Retegui är en spelare att hålla ögonen på i framtiden. Med sin ungdom och potential har han möjlighet att bli en av de bästa anfallarna i världen. Hans snabbhet, teknik och målfarlighet gör honom till en farlig spelare för motståndarna.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik