Andy Joseph Pelmard

Defender, Clermont Foot
Ålder: 23 år
Längd: 181cm
Vikt: 68kg
Andy Joseph Pelmard är en fransk professionell fotbollsspelare född den 12 mars 2000. Han spelar som vänsterback för Ligue 1-klubben Clermont Foot.

Andy Joseph Pelmard är en ung och lovande fotbollsspelare från Frankrike. Han föddes år 2000 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Pelmard spelar som vänsterback och är för närvarande ansluten till Ligue 1-klubben Clermont Foot.

Som vänsterback är Pelmard ansvarig för att försvara sin sida av planen och delta i anfallsspelet när tillfälle ges. Han är känd för sin snabbhet, teknik och förmåga att läsa spelet. Pelmard har visat stor potential och har blivit en viktig spelare för sitt lag.

Pelmard började sin fotbollskarriär i ung ålder och har sedan dess utvecklats till en professionell spelare. Han har spelat för flera ungdomslag innan han fick chansen att representera Clermont Foot i Ligue 1. Hans framgångar på klubbnivå har också lett till att han har blivit uppmärksammad av franska ungdomslandslaget.

Med sin unga ålder och talang har Pelmard en lovande framtid inom fotbollen. Han har potentialen att bli en av de bästa vänsterbackarna i framtiden och fortsätta att göra avtryck både på klubbnivå och internationellt.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik