Clinton Mukoni Mata Pedro Lourenço

Defender, Lyon
Ålder: 31 år
Längd: 180cm
Vikt: 72kg
Clinton Mukoni Mata Pedro Lourenço är en professionell fotbollsspelare som spelar som högerback för Ligue 1-klubben Lyon. Han föddes den 7 november 1992 i Belgien och har spelat för Angolas landslag, där han gjort åtta framträdanden.

Clinton Mukoni Mata Pedro Lourenço är en ung och lovande fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i Ligue 1 genom sin position som högerback för Lyon. Han föddes i Belgien år 1992 och har även representerat Angolas landslag, där han har spelat i åtta matcher.

Lourenço är känd för sin snabbhet och tekniska skicklighet på planen. Han är en pålitlig försvarare som är stark i närkamper och har förmågan att stödja anfallet genom sina offensiva löpningar längs kanten. Hans bidrag till Lyon har varit betydande och han har blivit en viktig del av lagets defensiva strategi.

Som en ung spelare har Lourenço potential att utvecklas och bli ännu bättre. Hans framgångar i Lyon och Angolas landslag har visat att han har talang och potential att nå ännu större höjder i sin karriär. Med sin ungdom och drivkraft har han en spännande framtid framför sig inom fotbollen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik