Bart Schenkeveld

Defender, Panathinaikos
Ålder: 32 år
Längd: 184cm
Vikt: 81kg
Bart Schenkeveld är en holländsk professionell fotbollsspelare som spelar som mittback för den grekiska Super League-klubben Panathinaikos, där han är lagkapten. Förutom i Nederländerna har han spelat i Australien och Grekland.

Bart Schenkeveld är en framstående fotbollsspelare från Nederländerna som har haft en framgångsrik karriär både nationellt och internationellt. Han föddes den 28 augusti 1991 och har etablerat sig som en pålitlig mittback för Panathinaikos i den grekiska Super League. Han har även äran att vara lagkapten för klubben.

Schenkeveld har inte bara spelat i sitt hemland, utan har också gett sig ut på äventyr i andra delar av världen. Han har tillbringat tid i Australien, där han spelade för Melbourne City FC. Under sin tid i Australien visade han upp sin skicklighet och bidrog till lagets framgångar.

Efter sin tid i Australien flyttade Schenkeveld till Grekland för att ansluta sig till Panathinaikos. Han har snabbt blivit en viktig spelare för klubben och har visat ledarskap genom att bli utsedd till lagkapten. Hans närvaro på planen och hans förmåga att organisera försvaret har gjort honom till en viktig del av lagets framgångar.

Schenkevelds karriär visar på hans förmåga att anpassa sig till olika fotbollskulturer och spela på hög nivå oavsett var han befinner sig. Hans erfarenheter från att spela i olika länder har gett honom en bred kunskap om spelet och har hjälpt honom att utveckla sin spelstil.

Sammanfattningsvis är Bart Schenkeveld en skicklig och erfaren fotbollsspelare som har gjort avtryck både i Nederländerna och internationellt. Hans prestationer som mittback och hans ledarskap på planen har gjort honom till en respekterad spelare inom fotbollsvärlden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Super League 1

2023/24 - Panathinaikos 2 0 0 1 0 7.10

UEFA Champions League

2023 - Panathinaikos 2 0 0 0 0 6.70