Alexander Prass

Midfielder, Sturm Graz
Ålder: 22 år
Längd: 180cm
Vikt: 72kg
Alexander Prass (född 26 maj 2001) är en österrikisk professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare för den österrikiska Bundesliga-klubben Sturm Graz och det österrikiska landslaget.

Alexander Prass är en ung och lovande fotbollsspelare från Österrike. Han föddes den 26 maj 2001 och har redan etablerat sig som en viktig spelare för både sin klubb, Sturm Graz, och det österrikiska landslaget. Prass spelar som mittfältare och är känd för sin teknik, snabbhet och förmåga att skapa målchanser.

Som en del av Sturm Graz har Prass bidragit till klubbens framgångar i den österrikiska Bundesliga. Han har visat upp sin talang och förmåga att dominera mittfältet, vilket har gjort honom till en viktig spelare för laget. Prass har också haft äran att representera sitt land i det österrikiska landslaget, där han har fortsatt att imponera med sin skicklighet och spelintelligens.

Med sin unga ålder och potential har Alexander Prass en lovande framtid framför sig. Han har redan visat att han är en spelare att räkna med och har potential att bli en av Österrikes bästa mittfältare. Med fortsatt utveckling och erfarenhet kan Prass förväntas göra ännu större avtryck både på klubbnivå och i landslaget.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

UEFA U21 Championship - Qualification

2023/24 - Austria U21 0 0 0 0 0