Karlo Lulić

Midfielder, Frosinone
Ålder: 27 år
Längd: 187cm
Vikt: 76kg
Karlo Lulić (född 10 maj 1996) är en kroatisk fotbollsspelare som spelar som mittfältare för det italienska Serie A-laget Frosinone Calcio.

Karlo Lulić är en ung och lovande fotbollsspelare från Kroatien. Han föddes den 10 maj 1996 och har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden genom sin skicklighet och talang. Lulić spelar för närvarande som mittfältare för det italienska Serie A-laget Frosinone Calcio.

Som mittfältare är Lulić känd för sin förmåga att kontrollera spelet och distribuera bollen på ett effektivt sätt. Han har en imponerande teknik och passningsskicklighet, vilket gör honom till en viktig spelare i sitt lag.

Lulić började sin professionella karriär i Frosinone Calcio och har sedan dess utvecklats till en pålitlig och påverkande spelare. Han har visat sin förmåga att anpassa sig till olika spelsystem och har blivit en viktig del av lagets framgångar.

Med sin unga ålder har Lulić fortfarande mycket potential att utvecklas och bli ännu bättre. Han har redan imponerat med sin prestation på planen och har blivit en spelare att hålla ögonen på i framtiden.

Sammanfattningsvis är Karlo Lulić en lovande kroatisk fotbollsspelare som spelar som mittfältare för Frosinone Calcio i Serie A. Med sin skicklighet och talang har han potentialen att bli en framstående spelare inom fotbollsvärlden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Serie B

2023/24 - Bari 15 0 1 1 0 6.43

Serie A

2023/24 - Frosinone 1 0 0 0 0 6.70

Coppa Italia

2023 - Frosinone 1 0 0 0 0 6.30