Adrian Beck

Midfielder, FC Heidenheim
Ålder: 26 år
Längd: 186cm
Vikt: 75kg
Adrian Beck (född 9 juni 1997) är en tysk professionell fotbollsspelare som spelar som offensiv mittfältare för Bundesliga-klubben Heidenheim.

Adrian Beck är en ung tysk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i Bundesliga. Han föddes den 9 juni 1997 och har sedan dess utvecklat sin karriär som offensiv mittfältare. Beck spelar för närvarande för Heidenheim, en välkänd klubb i den tyska ligan.

Som offensiv mittfältare är Beck känd för sin förmåga att skapa målchanser och bidra till lagets anfallsspel. Han har en imponerande teknik och spelintelligens som gör honom till en viktig spelare för Heidenheim. Med sin ungdom och potential förväntas Beck fortsätta att utvecklas och bli en framstående spelare inom tysk fotboll.

Becks framgångar på fotbollsplanen har inte gått obemärkt förbi och han har blivit en intressant spelare för andra klubbar runt om i Europa. Med sin talang och prestationer kan det vara möjligt att se honom spela för större klubbar i framtiden.

Sammanfattningsvis är Adrian Beck en lovande tysk fotbollsspelare som har etablerat sig som en viktig spelare för Heidenheim. Med sin teknik och spelintelligens har han potentialen att bli en framstående spelare inom tysk fotboll och kanske till och med spela för större klubbar i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Bundesliga

2023/24 - FC Heidenheim 22 1 1 1 0 6.63

DFB Pokal

2023 - FC Heidenheim 2 2 0 0 0 8.15