Andri Fannar Baldursson

Midfielder, IF Elfsborg
Ålder: 21 år
Längd: 187cm
Vikt: 77kg
Andri Fannar Baldursson (född 10 januari 2002) är en isländsk professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare för svenska klubben IF Elfsborg på lån från den italienska Serie A-klubben Bologna.

Andri Fannar Baldursson är en ung isländsk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom sporten. Han föddes den 10 januari 2002 och har redan etablerat sig som en lovande mittfältare. För närvarande spelar han för den svenska klubben IF Elfsborg, där han är utlånad från den italienska Serie A-klubben Bologna.

Baldursson har visat sin talang och potential genom att spela på hög nivå i olika klubbar. Trots sin unga ålder har han redan fått chansen att spela i Serie A, en av världens mest prestigefyllda fotbollsligor. Han har dock valt att tillbringa en del av sin karriär i Sverige genom att gå med i IF Elfsborg på lån.

Andri Fannar Baldursson har potentialen att bli en framstående spelare inom fotbollen. Hans tekniska färdigheter och förmåga att kontrollera spelet har imponerat på många. Med fortsatt utveckling och erfarenhet kan han bli en nyckelspelare för både sitt landslag och sina klubbar.

Det är spännande att följa Baldurssons karriär och se hur han utvecklas som spelare. Med sin talang och dedikation har han möjlighet att nå stora framgångar inom fotbollen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Allsvenskan

2024 - IF Elfsborg 5 0 1 2 0 6.82