Ulisses Alexandre Garcia Lopes

Defender, BSC Young Boys
Ålder: 27 år
Längd: 183cm
Vikt: 82kg
Ulisses Alexandre Garcia Lopes är en professionell fotbollsspelare född den 11 januari 1996. Han spelar som vänsterback för schweiziska Super League-klubben Young Boys. Trots att han är född i Portugal representerar han det schweiziska landslaget.

Ulisses Alexandre Garcia Lopes är en ung och lovande fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i den schweiziska fotbollsvärlden. Han spelar som vänsterback för Young Boys, en av de mest framstående klubbarna i landet. Trots att han är född i Portugal har han valt att representera Schweiz på internationell nivå.

Lopes har visat upp en imponerande teknik och spelintelligens på planen. Hans snabbhet och förmåga att både försvara och attackera gör honom till en viktig spelare för sitt lag. Han har också visat prov på en stark fysik och ett bra spelsinne, vilket har gjort honom till en pålitlig spelare i försvaret.

Genom att representera Schweiz har Lopes möjlighet att delta i internationella turneringar och tävla mot de bästa spelarna i världen. Det är en stor ära för honom att få representera sitt adopterade land och han är stolt över att kunna bidra till landslagets framgångar.

Ulisses Alexandre Garcia Lopes är en spelare att hålla ögonen på i framtiden. Med sin talang och dedikation har han potentialen att bli en av de bästa vänsterbackarna i fotbollsvärlden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Super League

2023/24 - BSC Young Boys 11 1 4 1 0 7.14

Schweizer Pokal

2023 - BSC Young Boys 2 0 0 1 0

UEFA Champions League

2023 - BSC Young Boys 5 0 0 0 0 6.86

Euro Championship - Qualification

2023 - Switzerland 3 0 0 0 0 6.57