Srđan Mijailović

Midfielder, FK Crvena Zvezda
Ålder: 30 år
Längd: 178cm
Vikt: 78kg
Srđan Mijailović är en serbisk fotbollsspelare som spelar för den serbiska klubben Red Star Belgrade. Hans huvudsakliga positioner är offensiv mittfältare eller defensiv mittfältare. Tränaren Robert Prosinečki kallade honom kärleksfullt för Mićko.

Srđan Mijailović föddes den 10 november 1993 och är en framstående spelare inom serbisk fotboll. Han spelar för närvarande för Red Star Belgrade, en av de mest framstående fotbollsklubbarna i Serbien. Mijailović är en mångsidig spelare som kan spela både som offensiv mittfältare och defensiv mittfältare, vilket gör honom till en viktig tillgång för sitt lag.

Under sin karriär har Mijailović imponerat med sin teknik, spelförståelse och förmåga att bidra både i anfall och försvar. Han är en skicklig passningsspelare och har en förmåga att skapa farliga målchanser för sitt lag. Mijailović är också en stark defensiv spelare och bidrar till att bryta motståndarens anfall och vinna bollinnehav.

Mijailović har blivit en favorit hos tränaren Robert Prosinečki, som har gett honom smeknamnet Mićko. Detta visar på det nära förhållandet mellan tränaren och spelaren, och det förtroende som Mijailović har vunnit genom sina prestationer på planen.

Sammanfattningsvis är Srđan Mijailović en lovande serbisk fotbollsspelare som har visat sin talang och potential genom sitt spel för Red Star Belgrade. Med sin mångsidighet och tekniska skicklighet är han en viktig spelare för sitt lag och har potential att fortsätta utvecklas och göra framsteg i sin karriär.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik