Harry Styles och Emily Ratajkowski
Efter att Harry Styles och Emily Ratajkowski blev fångade hånglandes på film har det avslöjats detaljer om relationen... - Foto: Stella Pictures/ddp/Hahn Lionel och Joel C Ryan

Emily Ratajkowski och Harry Styles är ihop: "Han är mannen i mitt liv"

I slutet av mars fångades Harry Styles och Emily Ratajkowski på film när de kysstes. Nu har fler detaljer avslöjats om relationen...


Under slutet av förra året avslutade Harry Styles, 29, och regissören och skådespelaren Olivia Wilde, 39 sin relation efter två år tillsammans. Sedan dess har det spekulerats om vem flickidolen möjligtvis dejtar just nu.

Harry Styles började som en medlem i pojkbandet One Direction. Bildkälla: Chris Pizzello

I slutet av mars fångades popstjärnan Harry och amerikanska modellen och skådespelerskan Emily Ratajkowski, 31, i en video. I klippet får vi se de två kändisarna kyssas intensivt mot en bil i Tokyo. 

Emily Ratajkowski berättar i en podd om relationen till Harry Styles

Enligt The Daily Mail har Emily berättat att paret har "dejtat i hemlighet" de senaste två månaderna och att hon upplever att Harry är "mannen i hennes liv". 

Emily Ratajkowski har varit med i flera filmer, bland annat "Gone Girl". Bildkälla: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice

I artikeln beskriver dem att hon besökte en podcast i början av mars där hon avslöjar att hon dejtar någon som hon är helt förtrollad av, vilket hon upplever är annorlunda för henne.

– Jag har precis börjar dejta någon som jag tror att jag gillar, så det är annorlunda. Jag var liksom, "Han är otrolig", säger hon enligt The Daily Mail.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!