Bishara Morad i Melodifestivalen
Bishara Morad tävlar i Melodifestivalens final. - Foto: Stella Pictures

Bishara Morad avslöjar favoriten i Melodifestivalen

16-åriga Bishara Morad tävlar i Melodifestivalen med sitt bidrag "On my own". Nyheter24 tog en pratstund med den högaktuella Bishara inför kvällens final i Melodifestivalen.


Ikväll intar 16-åriga Bishara Morad scenen på Friends Arena. Han gick direkt till finalen i Melodifestivalen och tävlar med sitt bidrag "On my own" som är skriven av Markus Sepehrmanesh, Robert Habolin och förra årets Mello-vinnare Benjamin Ingrosso.

När Nyheter24 träffar Bishara på Melodifestivalens presskonferens inför finalen så hyllar han de andra tävlande. 

– Alla är jättegrymma och verkligen kämpar för vinsten, säger Bishara. 

Bishara och John Lundvik gick till final. Bildkälla: Stella Pictures.

Har du något favoritbidrag förutom ditt eget?

– Jon Henrik Fjällgren. Det finns en ren, det är fint, säger Bishara. 

Visst är Melodifestivalen något för hela svenska folket, men efterfesterna efter deltävlingarna är legendariska. Där samlas alla artisterna och firar sina vinster – eller tröstas efter en förlust. 

Bishara har berättat att det har blivit lite fest – men självklart utan alkohol. Om han själv vinner så är planen att arrangera en stor fest med alla nära och kära och alla som har supportat honom. 

Vad tror du att du har för chanser att ta hem segern?

– Jag vågar inte tänka den tanken om jag ska var helt ärlig. Jag tänker bara köra på och ha kul och sprida kärlek. Så får jag se vart jag kommer, säger Bishara till Nyheter24.

Hela intervjun med Bishara ser du i klippet ovan.

Bishara är minst sagt årets stjärnskott – här kan du läsa mer om den karismatiska killen från Linköping som har tagit Laila Bagge – och snart hela Sverige – med storm. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du hört Bisharas låt "On my own"?
Tack för din röst!