Celebrity Ex on the beach
Varför är det inte rökförbud i PH och inte Ex on the beach? - Foto: Dplay/TV3

Därför får de röka i Ex on the beach men inte i Paradise Hotel

Har du tänkt på att deltagarna bolmar på fritt i Ex on the beach – men att i årets Paradise Hotel – där lyser ciggens glöd med sin frånvaro.


Någonting som var nytt för årets Paradise Hotel var att deltagarna inte fick röka. Detta på grund av att produktionen valt att ha rökförbud. 

Ingen cigarett så långt ögat kan nå. Bildkälla: Viafree

– Det är rökförbud på hotellet i år. Det är därför man inte ser någon som röker. Det var många som tog det bra men såklart andra som inte gjort det, berättade Smail Alihodzic i Power Hit Radio.

Paradise Hotel har aldrig tidigare haft ett rökförbud.

"De är myndiga"

Men i Ex on the beach – där får deltagarna bolma på hur mycket de vill. Mathilde Albinsson, pressansvarig, berättar att det finns strama riktlinjer för deltagarna – men inte när det kommer till snus eller cigaretter. 

Det festas loss inne i Ex on the beach. Bildkälla: Dplay

– Inspelningsplatsen är, och ska vara, en trygg och säker plats för både deltagare och produktion och vi har stränga regler gentemot, och tar starkt avstånd från, alla typer av våld och kränkningar samt hyser nolltolerans mot droger. I övrigt finns inga direkta husregler för deltagarna som ju alla är myndiga personer, berättar hon. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Röker du?
Tack för din röst!