Adele
Adele har gjort flera skönhestingrepp.

Hemligheten bakom Adeles nya utseende: "Flera skönhetsingrepp"

Superstjärnan Adele har en ny look – men det handlar inte bara om den enorma viktminskningen. Hennes ansikte har också förändrats rejält – och det kan mycket väl vara flera olika skönhetsingrepp som är hemligheten.


Superstjärnan Adele, 31, har på senare tid hon blivit omskriven för sin enorma viktminskning. Totalt ska hon ha gått ner 30 kilo. Enligt Daily Mail bestämde sig Adele att göra den stora förändringen för att hon ville vara mer hälsosam för sonen Angelo, 7.

Adeles fans har flera gånger blivit helt chockade då hon synts på nya bilder – detta då hon är helt oigenkännlig. Det har även ryktats att Adele skulle ha gjort skönhetsoperationer.

Både Daily Mail och Page Six har intervjuat flera olika kirurger och de är alla rörande överens om en sak i alla fall – något har hon gjort...

Adeles ansikte har förändrats en hel del. Bildkälla: Stella Pictures.

Chike Emeagi är en välrenommerad läkare i London, och för Daily Mail berättar han vad han gissar att Adele har fixat i ansiktet.

– Hon har bibehållit sin vackra kindvolym och väldefinierade käklinje, vilket tyder på att hon har använt fillers för att återskapa den volym hon tappade med viktnedgången, säger han till Daily Mail.

Adele år 2008. Bildkälla: Stella Pictures.

Flera olika skönhetsingrepp

Chike tror att hon också kan ha gjort laserbehandlingar för att tighta till huden. Läkaren Lucy Glancey tror att Adele har använt sig av fillers och Botox.

– Det är högst troligt att hon har gjort Botox för att tighta till runt ögonen och förmodligen fillers i de nasolabiala vecken. Allt är väldigt subtilt gjort, och kombinerat med den enorma viktnedgången så ser hon fantastisk ut, säger Glancey.

Adele har rasat i vikt och genomgått flera skönhetsingrepp.

Hon tror att Adele har lagt lite fillers i läpparna och även Botox vid ögonbrynen för att få de att hamna högre upp.

De läkare och kirurger som Page Six pratade med var inne på exakt samma spår – Adele har använt sig av både mycket fillers och en hel del Botox i hela ansiktet. Men däremot tror ingen att hon har gjort några större plastikoperationer.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!