Lucas Armando lyckas med det omöjliga under fyllekvällen hos Bianca Ingrosso

Det var under helgen som Lucas Armando Feola och Bianca Ingrosso sköt ut sig ordenligt. Och allt fångades på film.


Bianca Ingrossos kompisgäng är inte direkt kända för att spotta i glaset. Sällskapet väljer att med jämna mellanrum att skjuta ut sig på Stockholms nattklubbar där de sannerligen inte sparar på krutet. Det dansas på bord, tjoas och tjimmas. 

Under en middag på den lyxiga restaurangen Astoria berättade Bianca att personalen tvingats komma och säga till sällskapet då de var för högljudda. 

– Nemen jag skäms så mycket. Så här ska inte vuxna människor bete sig, sa Bianca om kvällen där. 

I helgen begav sig hon, Lovisa Worge och Lucas Armando Feola ut för drinkar, dans och fest. Gänget hamnade på Spybar där det både shottades och dansades på bord. Och i sedvanlig ordning plockades mobilerna upp. 

På Biancas story syns en Lucas som både dansar på bord och tar av sig plagg. Shotsen flödade och fler influensers syntes i bakgrunden. Det började med andra ord starkt. 

Lucas som dansar på Spybar. Bildkälla: Instagram

Senare på kvällen såg man att energin började ta slut. Lucas hade nämligen somnat ståendes med sitt ansikte vilandes i Biancas godislåda. 

Lucas har somnat. Bildkälla: Instagram

Men det stannade inte där. Sedan valde sällskapet att röra sig vidare för att gå och lägga sig. Väl i sovrummet valde Lucas att avsluta starkt med en ordentlig vurpa. 

Armando drog en vurpa. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Det hela såg ut att gå bra och gänget hade minst sagt en bra kväll. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!