Efter uppbrottet från Antonija Mandir – Emma är Jacks nya flamma

Jack Stengel Dahl var tidigare tillsammans med Antonija Mandir men paret gjorde slut i slutet av 2020. Men vem är då Jacks nya flamma?


Det var i slutet av 2020 som Antonija Mandir och Jack Stengel-Dahl gick ut med att de hade gått skilda vägar. Enligt båda parter så var det Antonijas beslut och i sin video sa hon att de helt enkelt vuxit ifrån varandra. 

Antonija och Jack träffades i Ex on the beach. Bildkälla: Instagram

Profilerna träffades i Ex on the beach 2017 och blev störtkära. Efter deras medverkan valde Antonija att skaffa sig en YouTube-kanal som växte explosionsartat och idag har hon över 353 000 prenumeranter. Men kanalen valde hon att ha själv utan Jack, samma med sin lägenhet. 

Efter att relationen tagit slut tog gick det några månader och sedan såg följarna att Antonija var ute på dejt med någon annan – nämligen Oliver Hunt. Antonija och Oliver hade träffats ute på en klubb i Stockholm under en utekväll och sedan gått på dejt. 

Oliver och Antonija. Bildkälla: antonijamandir/Instagram

Profilerna blev tillsammans och har hållit ihop fram tills för cirka två veckor sedan då Antonija valde att avsluta relationen. 

Emma Rousserie är Jacks nya tjej

Jack Stengel Dahl lever och frodas även han. Jack satsar just nu fullt ut på sin musik, träning och poddande med vännen Alex D'Rosso. Men även katten Jack har ett blomstrande kärleksliv och minst sagt flyt med brudarna. 

Jack har nämligen gått och kärat ner sig i Emma Rousserie, 27. 


Profilerna syns flitigt tillsammans och lägger titt som tätt upp flirtiga videos på varandra där de bland annat skriver "Hur kan man ens se ut så där?" "Snygg" och så vidare. 

Mysigt!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!