Katrin Zytomierska hittade ny fotbollsstjärna att fotas med: "Han var skiträdd"

Det var för drygt en månad sedan som Katrin Zytomierska blev en världsnyhet efter att hon gjort kaos när Gerard Piqué inte ville ställa upp på en bild med henne. Men nu har hon äntligen fått en bild.


Det var för drygt en månad sedan som Katrin Zytomierska, 44, hamnade på löpsedlar över hela världen efter att, ute på en klubb, bett fotbollsspelaren Gerard Piqué, 35, spela in en hälsning åt hennes fotbollstokige son Ringo

Piqué hade precis varit i ropet efter att han och artisten Shakira gått ut med att de skiljer sig. Katrin valde då att ta en smygbild på Piqué som befann sig på klubben tillsammans med en mystisk blondin. Det faktum att han så tätt inpå skilsmässan med Shakira umgicks med en annan kvinna gjorde att tidningar världen över kastade sig över bilderna och intervjuade Katrin om vad som hade hänt. 

Bland annat tidningen Daily Mail skrev om händelsen. 

Efter hela Piqué-gate har Katrin njutit av sommarens glada dagar och hon har bland annat rest till Ibiza, Marbella och gått på Lollapalooza.  Där sprang hon in i Armand Duplantis – och givetvis ville hon ta en bild. 

Som den artige sötkrok vår Mondo är så ställde han upp snabbare än han springer med sin stav. 

Katrin tillsammans med Armand Duplantis. Bildkälla: katrinzytomierska/Instagram

Och snabbt var skämten igång kring att Duplantis inte hade vågat säga nej till Katrin. 

Och nu har det hänt igen. 

Katrin Zytomierska: "Skiträdd"

Katrin befinner sig i skrivande stund i Marbella tillsammans med sina söner Ringo, Rambo och Falke. Under en dag då gänget var iväg på utflykt sprang de på ingen mindre än the manface Olof Mellberg som är ett svenskt fotbollsproffs och numera tränare. 

Även denna gång var skämten snabbt igång kring att Mellberg inte vågat säga nej till att ställa upp på bilden. Varpå Katrin svarade: 

"Han blev skiträdd för mig". 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!