Nu kan Nyheter24 avslöja vad den nya Coca-Colan verkligen smakar
Nu kan Nyheter24 avslöja vad den nya Coca-Colan verkligen smakar - Foto: Pexels/Gene J. Puskar

Coca-Cola avslöjar – det smakar deras "äckliga" nyhet

Den nya Coca-Colan har en smak som för många varit helt omöjlig att lista ut. Nu avslöjar Coca-Cola för Nyheter24 vad den nya colan verkligen smakar.


Coca-Cola lanserade under förra veckan en ny smak som de kallar för “Movement”. Smaken är ett samarbete med den spanska artisten Rosalía vilket Nyheter24 har skrivit mer om – här.

Den nya Coca-Colan säljs bara i en begränsad upplaga och kommer att gå att få tag på i utvalda butiker. Burken är hälften svart och hälften rosa med klotter på som artisten själv har gjort.

Det är för många oklart vad den nya smaken är och folk diskuterar aktivt i kommentarsfält på sociala medier vad just de tycker den smakar. Vissa tycker att den smakar gott, andra är mer tveksamma och kallar smaken äcklig och inte god alls.

“Vanilj i första smak och kokos i eftersmak”

“Marshmallow typ?”

"Hallon/körsbär äckligast jag smakat"

"Coca cola vanilj och rosor (parfym). Inte god alls!"

“Tycker den smakar rosa, precis som färgen rosa”

Det här smakar den nya Coca-Colan

Som kommentarerna visar ovan är det många olika teorier som florerar kring vad den nya Coca-Colan verkligen smakar. Nyheter24 har kontaktat pressansvarige på Coca-Cola Sverige och i ett mejl avslöjar de vad “Movement” verkligen smakar.

– En smak inspirerad av transformation. Den unika smaken tänjer på gränserna mer än någon annan Coca-Cola Creations hittills – när man smuttar på nya Coca-Cola Zero Sugar Movement kommer den välbekanta Coca-Cola-smaken att utvecklas på ett överraskande sätt.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!