3-årig pojke skjuten till döds – på sitt eget födelsedagskalas

"Jag kan lova dig, som en pappa och en invånare i det här samhället, är jag helt förkrossad", sade en lokalpolis om händelsen som skakade Florida i lördags. Polisen fick larm om en skottlossning på ett kalas – och ett av offren var födelsedagsbarnet själv.


Under lördagskvällen arrangerades ett födelsedagskalas för Elijah LaFrance, 3, i Golden Glades, Florida.

Klockan var strax efter klockan åtta när en, eller flera personer anlände till platsen och öppnade eld. Elijah och en kvinna i 20-årsåldern träffades av kulorna – och kvinnan kunde föras till sjukhus med lindrigare skador. 

Men läget för Elijah var mycket kritiskt. En polis som larmades till platsen ska ha plockat upp 3-åringen från marken och fört honom till sjukhus i polisbilen. 

Men han var för illa däran, och avled av sina skador kort senare. 

Elijah LaFrance. Foto: Miami-Dade Police Departement

"Jag är äcklad"

Skytten, eller skyttarna har fortfarande inte kunnat identifieras av polis. Men polischefen Alfredo Ramirez III lovar i ett uttalande att göra allt han kan för att hitta de skyldiga:

"Jag kan lova dig, som en pappa och en invånare i det här samhället, är jag helt förkrossad. Jag är äcklad. Mina tankar går till familjen, och jag kan lova er att alla resurser som Miami-Dade Police Department har kommer användas i för att hitta de skydliga".

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!