Ett knivbråk har brutit ut vid en skola i Jönköping.
Efter larm om ett knivbråk vid en skola i Jönköping har polisen gripit en person. - Foto: Johan Nilsson / TT/ Google Maps

Polispådrag efter knivbråk vid skola i Jönköping

Efter ett knivbråk vid en skola i Jönköping har polisen gripit en person. Enligt uppgifter ska två personer vara skadade.


Just nu kommer rapporter in om ett stort polispådrag vid en skola i Jönköping. Anledningen för pådraget ska vara ett knivbråk som brutit ut, skriver Aftonbladet.

Larmet kom in strax innan 8-tiden på onsdagsmorgonen och polisen påbörjade en utredning om grov misshandel. I nuläget ska två personen vara skadade och efter en husrannsakan har man gripit en person med en stor kniv. Personen som gripits är under 15 år, skriver polisen

De två skadade personerna är elever och polisen håller nu på att samla in information och vittnesmål från andra elever och personer vid skolan. Rektorn har bekräftat att det handlar om att någon skurits med kniv, skrivet GT. Man har även spärrat av ett större område för att göra en kriminalteknisk undersökning.

På polisens hemsida skriver man att läget nu är under kontroll och att det inte finns någon risk för att flera ska skadas. Det är fortfarande oklart om någon förts till sjukhus. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!