Milan vann Serie A-premiären.
Milan vann Serie A-premiären. - Foto: TT

Milan premiärvann trots mardrömsstart

AC Milan knep alla tre poängen i Serie A-premiären. Trots tidigt ledningsmål för Udinese vände man och vann med 4–2.

Milan ställdes mot Udinese hemma på San Siro i Serie A-premiären, som en av två matcher som kickstartade hela säsongen.

De rödsvarta blev dock chockat redan efter två minuter. Mittbacken Rodrigo Becao nickade in en hörna från Gerard Deulofeu.

Ledningen blev inte långvarig. Brandon Soppy träffade Davide Calabrias ben och domaren pekade på straffpunkten. Theo Hernandez var iskall från elva meter och skickade målvakten åt fel håll för kvitteringen.

Bara fyra minuter senare fyllde kroaten Ante Rebic på, assisterad av Calabria.

I halvlekens sista sekund kvitterade Udinese och den andra halvleken började sedan med ett lika snabbt 3–2-svar signerat Brahim Díaz

Med tjugo minuter kvar kom spiken i kistan när Rebic skickade upp 4–2 i nättaket från nära håll.

Zlatan Ibrahimovic behandlas just nu för en långtidsskada.