Net Insights vd Crister Fritzson säljer aktier för drygt 25 miljoner kronor

Nätverksutrustningsbolaget Net Insights vd Crister Fritzson har idag den 8 maj sålt 5 miljoner B-aktier i bolaget till ett pris om 5,14 kronor styck, vilket motsvarar det vägda genomsnittspriset under de senaste tio handelsdagarna. Försäljningen motsvarar därmed drygt 25 miljoner kronor.

Det framgår av ett pressmeddelande.Efter försäljningen äger Fritzson 7,2 miljoner aktier i Net Insight och är därmed även fortsättningsvis en av bolagets största aktieägare. Transaktionen genomfördes utanför börsen före börsens öppnande och köpare var Net Insights största ägare Briban Invest.- I samband med att jag tillträdde som vd i Net Insight ville jag gå in med en större investering i bolaget med tanke på den stora potentialen jag såg och fortfarande ser.

Denna investering finansierades delvis via en kredit som nu förfallit. Min syn på bolagets potential har bara växt sig starkare och jag har fortsatt majoriteten av mitt ägande kvar i Net Insight, säger Crister Fritzson.Transaktionen kommer att insynsrapporteras till Finansinspektionen enligt gällande regler.


/
/
/
/