BIMobject är ett börsbolag som grundades 2011 och är baserat i Malmö, Sverige. Företaget är en ledande global leverantör av digitala lösningar för bygg- och inredningsbranschen.

BIMobject erbjuder en molnbaserad plattform där arkitekter, designers och entreprenörer kan hitta och ladda ner digitala modeller av olika byggprodukter. Dessa modeller, som kallas BIM-objekt, används för att skapa virtuella representationer av byggnader och infrastrukturer i 3D-format.

Genom att använda BIMobject's plattform kan användarna snabbt och enkelt hitta och integrera rätt produkter i sina byggprojekt. Detta sparar tid och minskar risken för felaktiga val av produkter. Dessutom kan tillverkare av byggprodukter använda plattformen för att marknadsföra sina produkter och nå ut till en bredare kundbas.

BIMobject är noterat på Nasdaq Stockholm och har över 1 400 tillverkare och över 1,5 miljoner användare över hela världen. Företaget har kontor i flera länder, inklusive USA, Storbritannien, Tyskland och Kina.

BIMobject fortsätter att vara en pionjär inom digitaliseringen av byggbranschen och strävar efter att erbjuda innovativa lösningar för att effektivisera byggprocessen och främja hållbarhet.
Telegram om bolaget BIMobject

BIMobject aktie

Namn
BIMobject
Status
Listad
Ticker
BIM
Lista
First North
Aktier
140 246 745
Sektor
Teknik